Over Pluk-Geluk

Toen men aan mij vroeg, als kleine jongen, wat ik wilde worden als ik groot was, was mijn antwoord: “etalagist, papa, verpleger, zanger, bloemenwinkelman en acteur”. Ik kon niet kiezen,… Het leek me ALLEMAAL zo leuk! En daar heb ik bij het opgroeien lang mee geworsteld.

Want ik MOEST kiezen.

Op een bepaald moment moest ik een studierichting kiezen. En dus koos ik een richting, vond bepaalde vakken fijn, andere vond ik maar niets en zocht verder zonder echt iets te vinden. Ik vond niet meteen iets dat echt helemaal bij me paste.

Later, toen ik op de sofa belandde bij mijn eerste lifecoach, zei ze me dat ik moest kiezen om dan zo een “expert” te kunnen worden. Maar dat voelde zo beklemmend… ik wilde helemaal niet kiezen. Hokjes denken… niets voor mij!

Toen het me begon te dagen… “ik wil een expert worden in het ‘Stijn-ZIJN’, met alles erop en eraan”.

Ik wil inzetten op AL mijn talenten. En toen ik een artikel las over multi-getalenteerd zijn viel de puzzel in elkaar! Dat is het!

Zo schreef ik een theaterstuk met de titel ‘Stijn-ZIJN’. In dit stuk vertelde ik over hoe belangrijk het is voor kleine en grote kinderen om voor je dromen te gaan en je talenten in de wereld te zetten.

En voila, hier op mijn website vind je al mijn talenten terug.

Bloemschikken en decoreren (bloemenwinkelman/etalagist), mijn werk als kinderbegeleider en de workshops die ik geef.

Workshops voor kinderen waarin ik me toeleg om ze een fijne tijd te bezorgen en hen alle groeikansen te geven die ze nodig hebben. Workshops die de papa in mij losmaakt, zodat ik voor hen kan zorgen.

Het stukje verpleger in mij vind ik terug in de zorger in mij. En die zorg leg ik in de zachtheid en de ruimte die ik bied rondom rouw, afscheid en herinneringen.

En in mijn theaterstuk ‘Stijn-ZIJN’ komt ook de zanger en de acteur in mij aan zijn trekken.

Heb je interesse in dit alles ?
Contacteer me gerust

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK