Creaties

Wil jij graag iemand in de bloemetjes zetten? Zeggen aan iemand waarom hij of zij zo belangrijk is voor jou?

Wel, dan maak ik een bloemstuk! Jij laat me je voorkeuren weten (bloemen, kleuren,…) en ik maak je een bloemstuk op maat.

We maken dan een afpsraak, ofwel breng ik het bloemstuk bij jou thuis, ofwel kom je het bij me ophalen.

Een bloemstuk op maat kan vanaf 25 euro. Bekijk zeker enkele voorbeelden bij mijn referenties.

Kasàlà?

Kasàla is een dichtvorm die zijn oorsprong heeft in Afrika en daar nog steeds actief wordt beoefend.

Bij Kasàlà eert men iemand met sprekende beeldende taal. Op die manier toont men dankbaarheid, liefde en zet men iemand in het licht. Ik probeer in mijn bloemstukken dit toe te passen.

Ik beschrijf aan de hand van een korte beeldende tekst waarom diegene – die jij in de bloemetjes wil zetten – zo belangrijk voor je is. Waarom koos jij die bepaalde kleuren? Of waarom net die bloemen?

Of waarom ik nu net die bloemen heb gekozen toen ik hoorde hoe belangrijk die persoon voor je is? Elke bloem heeft haar betekenis. Laat de betekenis het nu juist dat zijn, dat je de persoon wil toewensen.

Ik print een bondige beschrijving uit op bijpassend, milieuvriendelijk papier en voeg het toe aan het bloemstuk. Zo wordt het dus een bloemstuk met iets extra.

Abonnement

Heb je graag elke periode een nieuw bloemstuk? Of wil je iemand heel het jaar door verrassen? Dan bied ik je graag mijn bloemenabonnement aan. We werken samen het abonnement uit.
(Kan vanaf 6 maanden)

Bekijk alvast mijn referenties, daar vind je een goed beeld van wat ik maak.

Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK